Вести

25.11.2013.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 24. новембра до 1. децембра 2013. године

Срдачно Вас позивамо на дружење са Силвијом Шесто, познатом књижевницом и културно-уметничком радницом из Загреба. У четвртак, 28. новембра 2013. године, у читаоници Градске библиотеке у 12 часова започеће сусрет са ученицима основних школа који наставу похађају на хрватском језику. У организацији Градске библиотеке током два дана књижевница ће посетити и основне школе у Таванкуту и Малој Босни, те ће разговарати са гимназијалцима и ученицима Средње политехничке школе. Читаоница неће радити с корисницима од 11.30 до13.30 часова.


Поводом обележавања 80. годишњице рођења песника Ференца Фехера у четвртак, 28. новембра 2013. године, у читаоници Градске библиотеке са почетком у 18 часова група „Мечвираг” из Сенте приредиће свечани програм „Песма за сва времена”. У програму учествују Ана Хајнал, Ерика Крнач и Ервин Жолдош. Читаоница ће са корисницима радити до 17.30 часова.


У суботу, 30. новембра 2013. године, у читаоници Градске библиотеке са почетком у 19 часова одржаће се клавирски концерт. Улаз је слободан.

 


Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“