Вести

26.1.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 27. јануара до 2. фебруара 2014. године

У четвртак, 30. јануара, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.


У петак, 31. јануара са почетком у 17 часова, у читаоници Научног одељења одржаће се представљање књиге „Лица времена“ Олге Ковачев Нинков. Књига „Лица времена“ је проглашена завичајном књигом године од стране Библиотеке. Олга Ковачев Нинков је историчарка уметности и ради као виши кустос у Градском музеју. Поред ауторке о књизи ће говорити и Ирина Суботић, историчарка уметности и рецензент књиге, као и Светлана Ждрња, академска сликарка. Корисници ће читаоницу Научног одељења моћи користити до 16 часова.

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“