Вести

3.2.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 3. до 9. фебруара 2014. године

Књижевно вече саЉиљаном Црнић, песникињом и прозаисткињом родом из Сплита, биће одржано у среду,5. фебруара, у читаоници Научног одељења Градске библиотеке Суботица у19 часова. У програму учествују и песникиња Дијана Ухерек Стевановић те модераторка Невена Млинко. Читаоница ће бити отворена за кориснике до 18 сати.

У четвртак, 6. фебруара, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.У суботу, 8. фебруара, одржаће се креативна радионица на дечјем одељењу у терминима од 9 и 11 часова. Радионица је намењена деци узраста од 6 до 12 година. Потребно је пријавити се на време, лично на Дечијем одељењу или на број телефона 553-115. Цена радионице је 150 динара.


Добро нам дошли!

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“