Вести

23.2.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 24. фебруара до 2. марта 2014. године

Представљање кувара „Бундевара“ ауторке Јасмине Латиновић одржаће се у уторак, 25. фебруара, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. Поред ауторке о књизи ће говорити и Владимир Сретеновић, фотограф.
Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.


У среду, 26. фебруара, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.Општинска смотра рецитатора одржаће се у четвртак, 27. фебруара 2014. године с почетком у 9 сати у читаоници Научног одељења. Оквирни распоред смотре рецитатора (на српском, хрватском и мађарском језику, и на другим језицима националних заједница):
- од 9,00-10,30 сати нижи узраст од I-IV разреда;
- од 10,30-12,00 сати средњи узраст од V-VIII разреда;
- од 12,00 сати старији узраст (средње школе).


У организацији усмених књижевних новина „Елетјел“ и клуба љубитеља уметности „Геза Чат“ у четвртак, 27. фебруара, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се рецитал поезије под називом „Видици“.
Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18 часова.У петак, 28. фебруара, на Национални дан књиге, Зоран Вељановић одржаће предавање на тему: „Српска читаоница у Суботици“. Предавање ће се одржати у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. Посетиоци ће моћи погледати и изложбу старе српске књиге која ће бити постављена у каталошкој соби.
Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“