Вести

7.3.2014.

Представљање књиге „Илустрована енциклопедија рок музике у Војводини 1963-2013“ Богомира Богице Мијатовића

Срдачно Вас позивамо на представљање књигеБогомира Богице Мијатовића „Илустрована енциклопедија рок музике у Војводини 1963-2013“ које ће се одржати у уторак, 11. марта у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова. На представљању ће о енциклопедији говорити Отмар Хегедиш, Леонид Пилиповић и аутор.


„Илустрована енциклопедија рок музике у Војводини 1963-2013“ је велико путовање кроз музику, људе, датуме, судбине, клубове, гитаријаде, фестивале, издаваче, које осветљава једно доба са мање знаним, а драгоценим причама.


Енциклопедија је плод дугогодишњег истраживачког рада аутора, који је своје вишедеценијско искуство употпунио сведочењима бројних аутора који су током последњих пола века учествовали у стварању и развоју рок културе у Војводини.

Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“