Вести

9.3.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 10. до 16. марта 2014. године

Срдачно Вас позивамо на представљање књигеБогомира Богице Мијатовића „Илустрована енциклопедија рок музикеу Војводини 1963-2013“које ће се одржати у уторак, 11. марта у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова.На представљању ће о енциклопедији говорити Отмар Хегедиш, Леонид Пилиповић и аутор. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

У среду, 12. марта, у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова одржаће се предавање на тему промоције туризма. Предавање ће бити на мађарском језику. Читаоница ће са корисницима радити до 18.30 часова.

Ученици музичке школе ће у четвртак, 13. марта, са почетком у 19 часова одржати концерт у читаоници Научног одељења. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге Звонка Сарића „Повјеруј у властиту смрт“ које ће се одржати у петак, 14. марта у читаоници Научног одељења са почетком у 19 часова. На представљању ће о књизи поезије поред аутора говорити и Недим Сејдиновић, књижевник и уредник издавачке куће „Цензура“, као и књижевник Милован Миковић. У музичком делу ће наступити „Wooden Ambulance“.


Добро нам дошли! 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“