Вести

17.11.2014.

Распоред рада читаонице и културни програм за период од 17. до 23. новембра 2014. године

Срдачно Вас позивамо на отварање изложбе фотографија „Само сенке пролазе“ аутора Зденка Штрицког коју ће у понедељак 17. новембра 2014. године у Малој галерији Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова отворити Миле Тасић, виши књижничар Градске библиотек Суботица. Заинтересовани изложбу могу посетити до 28. новембра 2014. године.


Срдачно Вас позивамо на представљање књиге научника и некадашњег професора суботичке гимназије др Ђуле Селешија под насловом Трагом својих успомена. Књига ће бити представљена 18. новембра у 19 часова у Градској библиотеци Суботица.
Књигу је објавио Завод за културу војвођанских Мађара.
Домаћини вечери су књижевник Карољ Дудаш и Валерија Агоштон Прибила.

"Пучка касина 1878." одржаће у четвртак, 20. новембра 2014. године годишњу скупштину у просторијама читаонице Градске библиотеке Суботица са почетком у 19.30 часова. Читаоница ће корисницима бити на располагању до 19 часова.


Први сусрет чланова књижевног клуба „УрЛИК“ одржаће се у четвртак, 20. новембра 2014. године на Позајмном одељењу Градске библиотеке Суботица са почетком у 19.30 часова. Ако желите да у пријатној атмосфери, окружени мирисом књига и људима који деле ваша интересовања, разговарате о књижевности, омиљеним романима и писцима потребно је да се пријавите за чланство у књижевни клуб путем и-мејла: knjizevniklub.urlik@gmail.com. У и-мејлу наведите Ваше личне податке (име, презиме, годину рођења и занимање) и опис ваше мотивације за чланство у клубу. Књижевни клуб „УрЛИК“ плод је сарадње неформалне гупе „УрЛИК“, Канцеларије за младе Града Суботице и Градске библиотеке Суботица.

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“