Вести

24.11.2014.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 24. до 30. новембра 2014. године


Ученици основних школа „Матко Вуковић” и „Иван Милутиновић” сусрешће се с писцем Младеном Копјарем у среду, 26. новембра, у читаоници Градске библиотеке Суботица у 17 часова, а ученици суботичке гимназије и Политехничке школе истог дана на истом месту у 19 часова. Сусрет с писцем организује Градска библиотека Суботица уз подршку Хрватске матице исељеника, Града Суботица, Завода за културу војвођанских Хрвата и Хрватског националног савета. Читаоница Научног одељења ће корисницима бити на располагању до 16.30 часова.


Срдачно Вас позивамо на представљање књига „У праву си ал' баш ме брига“ и „Академија за срећологију“ ауторке Светлане Костић у петак, 28. новембра 2014. године, у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 17 часова.


Истог дана у 19.30 часова одржаће се књижевно вече посвећено књижевнику Иштвану Сатмарију. Саговорници ће бити Ева Хожа и Валерија Агоштон Прибила. Учествује и Грета Башић. Услуге читаонице Научног одељења корисницима ће се пружати до 16.30 часова.


Добро нам дошли!Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“