Вести

8.12.2014.

Распоред рада читаонице Градске библиотеке и културни програм за период од 8. до 14. децембра 2014. године

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге „Досије Богородица“ новинара и књижевника Вање Булића које ће бити одржано у уторак, 9. децембра 2014. године са почетком у 19 сати у читаоници Градске библиотеке Суботица. Разговор са аутором водиће Сања Васић, информаторка Градске библиотеке Суботица. Читаоница Научног одељења ће корисницима бити на располагању до 18 часова.

Немачко удружење „Мариа Тересиополис“ организује у четвртак, 11. децембра 2014. године адвентски концерт мешовитих хорова. Концерт ће се одржати у читаоници Градске библиотеке Суботица са почетком у 19 часова. Читаоница Научног одељења ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

 

Срдачно Вас позивамо на представљање књиге „Златно дрво Јеванђеља“ аутора Батрића Ћаловића које ће бити одржано у петак, 12. децембра 2014. године, са почетком у 19 часова у читаоници Градске библиотеке Суботица. Поред аутора о књизи ће говорити и рецензенти књиге и историчари Павле Орбовић и Владислав Ђорђевић. Текстове из књиге читаће Дејан Шарковић, глумац Позоришта младих у Новом Саду. Музичку пратњу пружиће Слободан Телечки. Читаоница Научног одељења ће корисницима бити на располагању до 18.30 часова.

 

Божићна креативна радионица за децу узраста 6-12 биће одржана 13.12.2014. у терминима од 9 и 11 часова. Цена радионице је 150 динара. Потребно је пријавити се на време, лично на Дечјем одељењу или на број телефона 553-115.


Добро нам дошли!

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“