Вести

14.12.2016.

Представљање књиге Роберта Такарича „Ударио ме пубертет у главу“

Познати дечији писац Роберт Такарич представиће своју најновију књигу „Ударио ме пубертет у главу“ на Дечјем одељењу Градске библиотеке Суботица у петак, 16. децембра 2016. године, у 17 часова.

Роберт Такарич је један од најчитанијих и најнаграђиванијих дечијих писаца у Србији и шире. Добитник је престижних награда као што је „Мали принц” за најбољи дечији роман на простору бивше Југославије 2010. године под називом „Мењам пубертет за било шта! Повољно!”. За књигу „Траже се паметни детективи за откривање историје” 2014. године добио је награду „Невен” за најбољу књигу из популарне науке за децу. Написао је и „Шест и по најгорих мувања од постанка света“, „Девојчице узвраћају ударац” „Школске фаце”„Девојчице су јачи пол”.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“