Вести

3.12.2010.

Aкредитован семинар за школске библиотекаре

Најaвљени једнодневни акредитовани семинар за школске библиотекаре одлаже се за 10. децембар, с почетком у 11 сати.

Aкредитован семинар "Библиотека - универзална учионица" у организацији Агенције за консалтинг у култури и образовању "Васанта", у сарадњи са Градском библиотеком Суботица, одржаће се у просторијама Библиотеке (Цара Душана 2), 10. децембра, са почетком у 11 часова.

Овај семинар је намењен библиотекарима, свим просветним радницима, као и директору и педагошко-психолошким службама.

Циљ семинара је да полазици савладају вештину набавке библиотечке грађе, да сачине план набавке уз координацију са предметним наставницима, да науче врсте и методе заштите библиотечке грађе, те да добро организују рад на колекцијама у разредној и предметној настави.

Предавачи: др Добрила Бегенишић, Весна Петровић, библиотекар саветник, Ирена Богнар, шеф матичне службе и Весна Стајшић, професор.

Присуством на овом семинару обезбеђује се осам акредитованих сати ОБАВЕЗНОГ семинара.

Пријаву можете послати електронском поштом vasanta.ns@gmail.com или телефоном. У пријави навести име и презиме радника.

Цена програма је 2 500,00 динара.

Котизацију уплатити до 03.12.2010. на рачун агенције ВАСАНТА-355000000113490419, са назнаком семинар Библиотека универзална учионица, позив на број 01.

Контакт: Весна Стајшић, 021 55 77 45 или 063 871 31 37

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“