Вести

18.8.2017.

Јубиларни Етно-камп

Крај распуста је и ове године у знаку Етно-кампа који у организацији Хрватске читаонице и логистичку подршку Градске библиотеке Суботица почиње у понедељак, 21. августа, у просторијама Дома Демократског савеза Хрвата у Војводини.

Камп се одржава већ десету годину заредом и у њему ће се деца основношколског узраста на приjмчив и савремен начин упознати са својом прошлошћу, традицијом и баштином Хрвата у Војводини. Најављене су разне креативно-мануелне радионице у којима ће полазници израђивати различите предмете, а биће им понуђен фолклор и модеран плес, тамбурашка, куварска, духовна и драмска радионица, традиционално певање и друге активности.

Јубиларни X Етно-камп трајаће до петка, 25. августа, када ће у 18 сати деца приредити традиционалну продајну изложбу својих радова и завршну приредбу на којој ће показати шта су научила у кампу.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“