Вести

16.1.2018.

Бесплатни онлајн курсеви за највредније читаоце

 Обавештавамо Вас да смо у сарадњи са ITAcademy за наше највредније читаоце обезбедили бесплатне онлајн курсеве за усавршавање професионалних вештина.

Желимо да подржимо и наградимо наше највредније читаоце и због тога смо за њих обезбедили бесплатне курсеве како бисмо им помогли да постану конкурентнији на тржишту и да своје академско знање прошире практичним вештинама које су данас неопходне за рад.

У понуди су следећи бесплатни онлајн курсеви:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Енглески језик (ниво прилагођен предзнању полазника)

Додела бесплатних онлине курсева ће се одржати на Позајмном одељењу Градске библиотеке Суботица у петак, 19.01.2018. у 13.00 часова.

Бесплатне онлајн курсеве ће добити Сузана Донословић, Ружа Јеличић, Силвестер Башић, Сенада Мешковић и Тимеа Буш.

Уколико будете били један од добитника, добићете на поклон код са којим остварујете право на бесплатан онлајн курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлајн курса.

Надамо се да ћете и у наредној години бити редовни посетиоци наше библиотеке и да ћете улагати у своје додатно образовање.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“