Вести

18.8.2018.

Етно-камп од 27. до 31. августа

Хрватска читаоница уз логистичку подршку Градске библиотеке Суботица већ једанаесту годину заредом организујеЕтно-камп за ученике основношколског узраста на хрватском језику. Овогодишњи Етно-камп биће реализован од 27. до 31. августа 2018. године у дворишту Дома Демократског савеза Хрвата у Војводини а пријављен је рекордaн број деце, чак 120.

Као и претходних година биће организоване бројне мануелно-креативне радионице, радионице модерног плеса и фолклора, духовне радионице, етно певања, једнодневни излет као и драмска, рецитаторско-водитељска, тамбурашка и куварска радионица. Деца ће се упознати с обичајем Краљица и техником пуцања бичевима. Посебна пажња и овог пута биће посвећена еколошкој едукацији деце па ће већина радионица бити у овом духу.

Последњег, петог дана биће приређена продајна изложба дечјих радова насталих у кампу и приредба за родитеље, родбину и пријатеље.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“