Вести

5.8.2019.

Први Travel MeetUp у Суботици

По први пут у Суботици одржаће се Travel MeetUp , у четвртак 08.08.2019. у читаоници Градске библиотеке Суботица, са почетком у 17:30 часова.

Гостоваће Иван Марјановић, психолог, композитор, предузетник у области маркетинга, љубитељ екстремних спортова, али изнад свега страствени путник, који је до сада посетио 41 државу, а посебну љубав испољава према Афричким земљама, људима, култури, традицији, музици и храни. Иван постаје страствен у одлуци да што боље пренесе и дочара лепоту Африке кроз своје фотографије.

Уколико волите путовања, фотографију, Африку, ако сте и сами заинтересовани за пустоловину или сте просто само радознали да сазнате нешто ново из прве руке, дођите да обиђемо Африку заједно са Иваном.

Уз Иваново богато искуство које ће несебично делити са свим присутнима кроз излагање и занимљиве видео записе из посета разним Афричким племенима, приутни могу очекивати да видите и изложбу Иванових фотографија из Африке.

Улаз је слободан.

https://www.espreso.rs/kultura/galerija/410645/izlozba-africkih-plemena-ivan-marjanovic-o-kulturi-istocne-afrike-obicajima-tradiciji-i-njihovoj-svakodnevnici

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“