Вести

28.4.2020.

Обавештење

Градска библиотека Суботицa почеће да ради са корисницима 04. маја 2020. године. Радно време у оквиру којег ће корисници моћи да користе услуге установе је од 9 до 14 часова радним даном. У складу са правилима понашања током ванредних околности изазваних ширењем коронавируса, као и у складу да предложеним мерама превенције, корисници ће приликом доласка у библиотеку морати строго да се придржавају прописаних хигијенских мера које ће бити наведене на улазу у Градску библиотеку. За почетак, отвориће се шалтери на Позајмном и Дечјем одељењу, док ће се остала одељења касније отворити за рад са корисницима.

По завршетку ванредног стања, корисницима је остављен рок од 30 дана да врате позајмљене књиге из библиотеке, без плаћања казни. Исти рок је предвиђен и за учлањење корисника у оквиру Дечјег одељења и акције „Читам и скитам“.

 

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“