Вести

15.10.2012.

Обележен Дан библиотеке, 12.10.2012.

У оквиру програма обележавања Дана библиотеке од 11-13. октобра 2012. године, у огранку Градске библиотеке на Палићу 11. октобра отворена је изложба слика Ликовне колоније библиотеке на Палићу. Изложбу су отворили генерални конзул Мађарске у Суботици Тамаш Коршош и управник Градске библиотеке Драган Роквић.

На сам Дан библиотеке, 12. октобра у Малој галерији Градске библиотеке отворена је изложба “Артист'с Боок- Боок Арт” Мелинде Торок и Лауре Пеић Сагмајстер. Након тога је у Каталошкој соби Градске библиотеке била отворена изложба малих књига из фонда Градске библиотеке.

На свечаној академији у Читаоници Градске библиотеке управник Драган Роквић говорио је о историјату Градске библиотеке и о садашњој ситуацији и потребама ове културне установе. Том приликом додељене су јубиларне награде, награда за најбољу завичајну књигу и књиге највернијим читаоцима.

У оквиру обележавања Дана библиотеке у Америчком кутку отворена је изложба Дела америчких аутора на сцени Народног позоришта у Суботици, а у суботу, 13. октобра на Дечјем одељењу организована је рођенданска радионица.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“