Вести

19.9.2022.

Представљање књиге „Демографска и друштвена одрживост Хрвата у Војводини”

Завод за културу војвођанских Хрвата приређује представљање књиге „Демографска и друштвена одрживост Хрвата у Војводини : актуелни трендови, изазови и перспективе” у понедељак, 19. септембра 2022. године са почетком у 18 часова у читаоници Градске библиотеке Суботица. Књигу ће представити аутори др сц Дражен Живић, др сц Сандра Цвикић и проф.Томислав Жигманов и уредница др сц Ивана Бендра.

Ова по свом садржају и значају актуелна књига штампана је у суиздаваштву Института друштвених наука „Иво Пилар” из Загреба, подружница Вуковар и Завода за културу војвођанских Хрвата из Суботице, а рецензенти су ванредни проф. др сц Марио Бара и др сц Иво Турк.

Књига је плод истоименог пројекта који је током 2021. године спровео Институт друштвених наука„Иво Пилар” у сарадњи са Заводом за културу војвођанских Хрвата.

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“