Вести

5.10.2022.

Промоција збирке песама „БОРБА СА СВАКОДНЕВИЦОМ“ Вање Вулин Смиљић

У четвртак, 13. октобра, са почетком у 18.00 часова, у Старој читаоници Градске библиотеке Суботица, биће одржана промоција збирке песама БОРБА СА СВАКОДНЕВИЦОМ Вање Вулин Смиљић, у издању Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ из Сомбора. Књига је издата у мају 2022. године и до сада су одржане двепромоције – у Сомбору и у Тузли (Босна и Херцеговина).
Вања Вулин Смиљић у овој збирци песама веома отворено говори о уласку у свет одраслих, о борби, неправди, љубави, стваралаштву, недостатку емпатије у друштву игубицима вољених особа.
У својим сусретима са публиком истиче важност бриге о себи, те је ментално здравље једна од важних тема коју Вања покреће.
Промоцију ће модерирати новинарка Тамара Стојковић, а посетиоци промоције имаће прилику да уживају у видеу инспирисаном песмом РАД, ауторке Нађе Репман.
 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“