Вести

7.10.2022.

Представљање књига Анике Хуђец

Срдачно Вас позивамо на представљање књига Анике Хуђец, списатељице из Кањиже које ће бити одржано у уторак, 11. октобра 2022. године са почетком у 17.30 часова у новој чиотаоници Градске библиотеке Суботица. На промоцији ће бити представљена двањена романа у издању ,,Њулајн” из Мађарске: ,,Премало времена“ и ,,Предуг пут“. Овајдруги наставак је уједно и завршетак првог романа.

Аника Хуђец је мајка двоје деце, од малена воли књиге и читање, алидосад није имала амбиције да пише романе. Она овако сведочи о писању: „Искрено сенадам да ће моје приче освојити срца многих читалаца и да ће их они примити с љубављу.Писањем ми је циљ да пружим људима такав доживљај какав само књиге знају пружити.”

О романима који ће бити представљени током вечери са аутором разговара Анита Палфи,библиотекарка. Књиге ће моћи купити на лицу места по цени од 1.200 динара.

Фото галерија

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“