Вести

20.3.2024.

Међународни дан дечје књиге

Поводом међународни дан дечје књиге позивамо Вас на представљање књиге за децу "Авантуре младог Милисава" 04.04.2024. у 11.00 часова за децу другог/трећег разреда, са интерактивном радионицом у новој читаоници Градске библиотеке Суботица.

Ана Плавшић биће гост библиотеке где ће са децом причати о својој књизи "Авантуре младог Милисава". Прича нас води кроз пустоловине главног јунака мачка Милисава који путује до града Лиона. Он се упутио у Француску са једном великом жељом, а до самог циља, сусрећу га многи други мачкопутници и са њима превазилази све изазове на самом путу.

У књизи се налазе илустрације, разни савети пријатељства, али и мање познати појмови објашњени у мачкопедији. Цена књиге је 600,00 рсд (104 стр).

 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“