Вести

28.9.2017. Aкције поводом Mесеца књиге и Дана библиотекеОбавештавамо средњошколце да у Mесецу књиге, у периоду од 02. до 31. октобра 2017. године могу да постану чланови Градске библиотеке Суботица по цени од 400 динара. Чланарина важи дванаест месеци на свим одељењима и у свим огранцима. У овом периоду изнајмљене књиге које сте задржали дуже од допуштеног времена можете да вратите без плаћања надокнаде. Градска библиотека Суботица у октобру има и неколико акција и погодности за све грађане. Од 9. до 14. октобра, осим 13. када због прославе Библиотека неће бити отворена за странке, грађани ће се моћи учланити у Градску библиотеку са 50 посто попуста, тј. по цени од 400 динара. Такође, у том раздобљу моћи ће да врате књиге које су задржали дуже од допуштеног без плаћања надокнаде за кашњење. За средњошколце ове погодности важе током целог октобра. Срдачно вас очекујемо!
27.7.2017. Aуторско вече Михаља ЧордашаУдружење за мађарски језик и читалачки клуб „Коша Јанош“ у читаоници Градске библиотеке Суботица, 03. августа 2017. године са почетком у 18.00 часова приређује ауторско вече МИХАЉА ЧОРДАША, писца, историчара књижевности, књижевног и позоришног критичара, редактора, публицисте и професора књижевности „… НА ТАЈ МАЛИ ПЛАМЕН У ДУБИНИ…“. (Чордаш) Уводни говор казује Жужа Фаркаш, председник УМЈЧККЈ. Наступају: Бети Вербаси, приповедач и рецитатор из Будимпеште и Лондона, награђена престижном наградом „Радноти“, Габриела Јонаш, глумица, професор на Академији позоришних уметности у Новом Саду, Фриђеш Ковач, глумац, професор на Академији позоришних уметности у Новом Саду, Иштван Бенчик, новинар и редактор Суботичког мађарског радија. Водитељ програма и разговорa je Габор Агарди, редактор, сарадник Телевизије „Панон“. У програму учествује Мариа Међери, виолониста, професорица Музичке школе у Суботици. СРДАЧНО ВАС ОЧЕКУЈЕМО! (Улаз је слободан)
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 25»
 
Прва страна Услуге Контакт Радно време
О нама Вести Активности Позајмно одељење за одрасле Дечје одељење Матична служба Научно одељење Дигитална библиотека Наша издања Завичајна збирка Стара и ретка књига Библиотечка мрежа Дани Дежеа Костолањија Књижевни КИШобран Дани Балинта Вујкова Амерички кутак Квиз „Читам и скитам“