Vijesti

11.12.2017.

Subotički gimnazijalci uspješni na prvoj razini „Čitanjem do zvijezda”

U petak, 8. prosinca točno u podne u cijeloj Hrvatskoj ali i u Subotici realizirana je prva razina kviza znanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda”. Osvojivši potreban prag bodova na školskom natjecanju Emanuela Bošnjak koja je izradila multimedijski uradak te Nađa Kovač, Marijana Mačković, Zdenko Ivanković, Daniel Kujundžić i Luka Prćić, učenici subotičke Gimnazije „Svetozar Marković” koji su rješavali online upitnik plasirali su se na regionalni kviz koji će biti 23. veljače 2018. godine. Zadovoljni rezultatima subotički gimnazijalci nastavljaju s čitanjem jer za svaku narednu razinu dobivaju novu knjigu za čitanje. Do naredne razine trebaju pročitati i knjigu Markа Zusakа „Kradljivica knjiga”.

Kviz znanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda” organizira Hrvatska mreža školskih knjižničara a u Subotici ga provodi Gradska knjižnica Subotica u suradnji s Hrvatskim nacionalnim vijećem.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“