Vijesti

19.4.2012.

Najava izleta za sudionike Kviza “Čitam i skitam”

Nagradno besplatno putovanje za djecu koja su nagrađena u okviru Kviza za poticanje čitanja “Čitam i skitam”,bit će organizirano u srijedu,25. travnja 2012. godine kada ćemo putovati na izložbu "Svijet dinosaura" u Specijalni rezervat prirode "Zasavica". Na otvorenom prostoru djeca će imati prigodu pogledati 60 eksponata dinosaura u prirodnoj veličini, od kojih je svaki rekonstruiran po posljednjim znanstvenim otkrićima njemačkog paleontološkog istraživačkog centra a pod strogim nadzorom paleontološkog muzeja iz Hanovera. Planirana je i vožnja brodom po rezervatu.
Polazak je u 8.00 sati s parkinga iza Otvorenog sveučilišta, a povratak oko 19 sati. Sa sobom je potrebno ponijeti hranu i vodu za taj dan a sve ostale ulaznice i program osigurala je Gradska biblioteka. U pratnji djece putovat će i 5 odraslih osoba, uposlenica knjižnice koje govore sva tri službena jezika našega grada.

Foto galerija

 
Naslovnica Usluge Kontakt Radno vrijeme
O nama Vijesti Aktivnosti Posudbeni odjel za odrasle Dječji odjel Matična služba Znanstveni odjel Digitalna knjižnica Naša izdanja Zavičajna zbirka Stara i rijetka knjiga Bibliotečka mreža Dani Dezsőa Kosztolányija Književni KIŠobran Dani Balinta Vujkova Američki kutak Kviz „Čitam i skitam“