Hírek

2015.11.25.

Olvass és írj Anne Frankkal kiállításmegnyitó

Tisztelettel várjuk az Olvass és írj Anne Frankkal kiállítás megnyitójára, melyet 2015. november 28-án 16 órai kezdettel tartunk a Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében. A tárlatot Dragan Rokvić, a könytár igazgatója nyitja meg, majd Szabados Róbert, a Szabadkai Zsidó Hitkösség elnöke, valamint Nevena Bajalica, a Terraforming hálózat társalapítója és az Anne Frank Ház szerbiai megbízottja köszönti az egybegyűlteket.

Az Olvass és írj Anne Frankkal kiállítás az Emlékezés napjai projekt része, melyet a Terraforming, a Szerb Nemzeti Könyvtár és az amszterdami Anne Frank Ház szervez a holokausztra való emlékezés jegyében.

A kiállítás 2015 december 18-áig lesz megtekinthető, csoportokat előzetes jelentkezés alapján fogadunk. Műhelymunkákat magyar nyelven is tartanak kollégáink. Jelentkezni a következő telefonszámokon lehet: 024 553-115, 063/11-60-941.

Fotó Galéria

 
Kezdőoldal Szolgáltatás Kapcsolat Nyitva tartás
Magunkról Hírek Mi történt nálunk? Kölcsönző osztály - felnőtt részleg Gyermekosztály Módszertani szakszolgálat Tudományos osztály Digitális könyvtár Kiadványaink Helyismereti gyűjtemény Régi és ritka könyvek gyűjteménye Fiókkönyvtárak Kosztolányi Dezső Irodalmi Napok Irodalmi KIŠ-ernyő Balint Vujkov Napok Amerikai Kuckó "Kalandozás Könyvországban"